Sobre mi

Sóc en Pol Solé, creador de contingut audiovisual especialitzat en fotografia i vídeo. Realitzo imatges artístiques amb el meu segell personal, on intento transmetre i captar les sensacions que percebo.

Fotògraf i videògraf creatiu, amant de la natura i els viatges. Visc a Manlleu (Osona, Barcelona) i estic graduat amb la carrera d'Audiovisuals i Multimèdia (ERAM - Girona).

Amb la fotografia i el vídeo he trobat la manera de transmetre i expressar tot el que sento en els moments especials. Tinc un perfil polivalent, soc creador de contingut audiovisual especialitzat en fotografia i vídeo i soc operador de drone certificat per AESA. Produeixo tota mena de continguts audiovisuals com a freelance, realitzo contingut creatiu per a esdeveniments (festivals, concerts, esports...), marques i empreses. Actualment, també treballo a Zeba Produccions, com a videògraf, fotògraf, editor i pilot de drone, treballant per diferentes empreses i clients com Inditex, Transgourmet, Kern Pharma, Idilia, etc.

Totes les meves fotografies estan disponibles sota demanada com a impressions de qualitat FineArt o en altres suports. A més, publico amb regularitat en diferents xarxes socials, cosa que em permet difondre el meu treball arribant a persones d'arreu del món.