Sobre mi

Sóc en Pol Solé, creador de contingut audiovisual especialitzat en fotografia i vídeo. Realitzo imatges artístiques amb el meu segell personal, on intento transmetre i captar les sensacions que percebo.

Si hagués de definir què és per a mi la fotografia i el vídeo, sens dubte crec que és poder immortalitzar sentiments i sensacions en moments infinits.

Soc en Pol, un fotògraf i videògraf creatiu, amant de la natura, els esports i els viatges. Visc a Manlleu (Osona-Barcelona). Estic graduat amb la carrera d'Audiovisual i Multimèdia (ERAM - Girona).

Amb la fotografia i el vídeo he trobat la manera de combinar les meves passions i des d'aleshores dia a dia m'encanta transmetre i expressar amb imatges tot el que sento en aquells moments tan especials.

Tinc un perfil polivalent, soc creador de contingut audiovisual especialitzat en fotografia i vídeo. Realitzo contingut creatiu per a esdeveniments (festivals, concerts, casaments, esports...), marques i empreses. Actualment, també treballo a Zeba Produccions, una productora audiovisual especialitzada en vídeo i fotografia. Per altra banda, produeixo continguts per a algunes de les agències de stock més importants com Adobe Stock o Shutter Stock entre d'altres, i soc col·laborador d'Addictive Stock, una prestigiosa distribuïdora de stock prèmium.

Totes les meves fotografies estan disponibles sota demanada com a impressions de qualitat FineArt o en altres suports. A més, publico amb regularitat en diferents xarxes socials, cosa que em permet difondre el meu treball arribant a persones d'arreu del món.

Imatge personal. Imatge portada del lloc web